Consiliul Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a decis adoptarea modificarilor din Codul BVB care permit tranzactionarea companiilor din state ne-membre pe sistemul alternativ de tranzactionare (ATS).
BVB se pregateste astfel pentru anuntatele listari pe ATS-ul romanesc a titlurilor Facebook si Apple.

Decizia administratorilor BVB vine ca urmare a unei dispuneri de masuri a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Gigantul IT Apple este deja listat in piata americana Nasdaq, in vreme ce listarea Facebook este asteptata in urmatoarele 12 – 18 luni. Actiunile Apple aproape ca si-au dublat valoarea anul trecut, urcand cu 92,1% si ignorand practic caderea pietelor din 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri