Numarul clientilor investitori ai Intercapital Invest a atins 4.770 la sfarsitul anului 2011, fata de 4.524 la sfarsitul anului 2010. Cifra de afaceri estimata a companiei pentru anul 2011 s-a ridicat la 2,1 milioane lei, fata de 2,6 milioane lei in 2010, conform unui comunicat al companiei.
Intercapital Invest a inregistrat in 2011 tranzactii cu actiuni si unitati de fond pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti in valoare de 522,0 milioane lei, in crestere cu 6,3% fata de anul precedent.

Valoarea tranzactiilor companiei cu instrumente derivate tranzactionate la BVB a fost de 6,8 milioane lei, valoarea tranzactiilor cu produse structurate de 1,8 milioane lei, iar valoarea tranzactiilor cu obligatiuni de 1,9 milioane lei.

La Sibex Intercapital Invest a intermediat tranzactii cu derivate in valoare de 564,7 milioane lei in 2011, cu 10,2% mai mult decat in anul precedent. Valoarea tranzactiilor cu actiuni la Sibex a fost de 4,7 milioane lei.

Anul trecut, Intercapital a participat la mai multe proiecte din piata de capital locala. Cele mai importante sunt.

- Co-intermedierea listarii companiei de investitii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti. NEPI se tranzactioneaza deja pe segmentul AIM al London Stock Exchange si pe piata principala a Johannesburg Stock Exchange, si este prima companie de investitii imobiliare listata in Romania. Intercapital Invest a intermediat si listarea la BVB a emisiunii de drepturi aferente unei majorari de capital a NEPI.

- Intermedierea transferului companiilor Electromagnetica si Artego de pe piata Rasdaq pe piata reglmentata a Bursei de Valori Bucuresti. Anterior transferului, acestea erau unele dintre cele mai reprezentative companii tranzactionate pe piata Rasdaq.

- Selectarea consortiului din care face parte Intercapital Invest pentru intermedierea ofertei publice secundare de vanzare de actiuni Transelectrica, un pas important in programul de privatizare prin bursa al Statului Roman. Oferta este programata a se derula in primul trimestru al anului 2012.

Subsidiara de administrare a activelor a SSIF Intercapital Invest, compania SAI Intercapital Investment Management, administra la sfarsitul anului 2011 active totale de 11,0 milioane lei fata de 14,2 milioane lei la sfarsitul lunii decembrie 2010. Cifra de afaceri estimata a SAI Intercapital Investment Management a fost de 0,79 milioane lei in 2011, fata de 0,26 milioane lei in anul 2010.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri