Actiunile de pe Wall Street au inceput tranzactiile de miercuri in crestere, investitorii asteptand un acord al politicienilor Greciei pentru noi reforme, in schimbul unui al doilea program international de sustinere financiara, transmite Reuters.
Indicele Dow Jones a urcat cu 0,08%, Standard & Poor's 500 cu 0,23%, iar Nasdaq cu 0,25%, relateaza Mediafax.

Grecii sunt destul de aproape de un acord, se pare ca premierul elen ar putea sa ii convinga pe membrii coalitiei sa accepte reformele, a declarat Peter Jankovkis, director la compania OakBrook Investments din Lisle, Illinois.

Intarzierea negocierilor i-a determinat pe oficialii Uniunii Europene sa avertizeze Grecia ca zona euro ar putea sa nu ii mai acorde sprijinul necesar evitarii default-ului.

Sursa foto: freedigitalphotos.net
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri