Noul Consiliu de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a decis in prima sedinta ca Adi Lupsan, director general adjunct la Intercapital Invest, si Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor, sa preia functiile de vicepresedinti.
Juristul Robert Pana, consilier la firma de brokeraj Swiss Capital, va fi secretar general, potrivit unui anunt publicat dupa prima sedinta de consiliu.

Comisia de apel va fi condusa de catre Narcisa Oprea, presedinte titular, iar supleant va fi acelasi Robert Pana. Din comisie mai fac parte Valerian Ionescu si Dan Paul.

Comisia de Reglementare, Dezvoltare Produse Noi va fi condusa de Valerian Ionescu. De asemenea, din comisie mai fac parte Robert Pana, presedinte supleant, Dan Paul, membru titular, si Lucian Anghel, membru supleant.

Comitetul de Audit va fi format din Stere Farmache, Octavian Molnar si Valerian Ionescu, iar Lucian Anghel va fi presedintele Comitetului Indicilor.

Comisia de Admitere la Tranzactionare va fi condusa de Octavian Molnar iar Valerian Ionescu va fi presedinte supleant. Din comisie mai fac parte Stere Farmache si Pompei Lupsan.

Noul Consiliu a mai decis prioritatile strategice pe termen lung ale BVB, care urmeaza sa fie prezentate in cadrul unei conferinte de presa organizata luni, 13 februarie. Tot in cadrul aceleiasi conferinte de presa vor fi prezentate masurile BVB de sustinere a programului de oferte publice pe 2012.

De asemenea, va fi demarat procesul de selectie a candidatului care va ocupa pozitia de director general al BVB. Selectia candidatului va fi facuta prin intermediul unei companii de executive search.

A mai fost decisa aprobarea rezultatelor financiare preliminare la 31.12.2012, care urmeaza sa fie diseminate catre public conform calendarului financiar comunicat de BVB, respectiv in data de 10 februarie 2012.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) i-a validat recent pe noii membri ai Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri