Conducerea Societatii de Investitii Financiare Muntenia a publicat in aceasta dimineata un raport pe Bursa, in care mentioneaza ca nu se pot informa investitorii asupra hotararilor adoptate in AGA de joi, acestea nefiind comunicate de catre presedintele sedintei.
Adunarea Generala a Actionarilor SIF Munteania s-a intrunit legal la a doua convocare, joi, 12 aprilie, fiind prezenti, reprezentati sau votand prin corespondenta 20,7% din actionari.

“La momentul intocmirii prezentului Raport Curent, nu suntem in masura sa informam investitorii asupra hotararilor adoptate, acestea nefiindu-ne communicate de presedintele sedintei AGOA din 12 aprilie. Precizam ca datele sus-mentionate referitoare la cvorum sunt cele cuprinse in procesul verbal de validare a prezentei la AGOA, intocmit de secretariatul tehnic al sedintei si atestat de secretariatul de sedinta ales de actionari”, se mai arata in raportul companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri