Dupa ce zilele trecute au aparut informatii ca Radu Furnica a prezentat consiliului de administratie al BVB lista scurta cu propunerile pentru pozitia de director general, in aceasta dimineata au fost lansate si primele zvonuri pe acest subiect. Astfel, printre numele vehiculate ca ar fi printre cele 6 propuneri se afla Valentin Ionescu, fostul director general al BVB, si Robert Rekkers, fostul director general al Bancii Transilvania.
Informatia a fost publicata de blogul Buchareststockexchange.ro, care mentioneaza ca "lista nu a putut fi confirmata de nici una din partile implicate. E posibil sa fie doar la nivel de gossip (n.r. - zvon)".

Valentin Ionescu si Robert Rekkers sunt singurele nume publicate pe blogul citat. Autorul anonim mai spune ca pe lista se mai afla un fost oficial al Bursei din Budapesta, un reprezentant al UBS Londra si un reprezentant al Unicredit Londra. De asemenea, se pare ca in carti ar fi si un economist sef al unei mari banci locale, fara a fi precizat numele.

Contactat de wall-street.ro, Valentin Ionescu a refuzat sa comenteze informatiile. Rekkers nu a putut fi contactat pana la momentul publicarii acestei stiri.

Headhunter-ul Radu Furnica, presedintele companiei de executive search Leadership Development Solutions, a fost desemnat de catre Consiliul Bursei sa recruteze viitorul director general al operatorului principalei piete de actiuni din Romania.

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti si Radu Furnica, presedintele companiei de executive search Leadership Development Solutions, au prezentat acum 2 luni detaliile procesului de recrutare a noului director general al BVB.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri