Tradeville ofera investitorilor romani derivate cu activ suport actiuni ale celei mai mari retele sociale, Facebook, prin intermediul contractelor pentru diferenta (CFD), chiar in prima zi de tranzactionare a companiei pe Nasdaq.

Aceste intrumente vor fi disponibile atat cu marja de 12% pentru investitorii cu un apetit mai mare la risc, cat si cu marja de 100% pentru cei conservatori.

CFD-urile permit deschiderea unei pozitii short, in cazul in care investitorul mizeaza pe scaderea pretului, si intrarea long, in situatia in care se preconizeaza aprecierea actiunilor. In cazul tranzactiilor cu derivate activ suport Facebook, posibilitatea de a lua pozitii short va fi posibila in curand.

Suma minima pentru deschiderea unui cont de tranzactionare CFD este 500 euro.

Pentru a completa oferta de actiuni internationale tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, Tradeville si analizeaza posibilitatea de a introduce la tranzactionare titlurile Facebook cat mai curand posibil.

Facebook va derula una dintre cele mai mari oferte publice initiale din istorie, prin care va atrage pana la 16 miliarde de dolari, iar flotarea companiei, vineri, pe piata Nasdaq, va imbogati atat compania, cat si pe fondatorul ei, Mark Zuckerberg, si pe investitorii care s-au implicat devreme.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Fondul Proprietatea anunta un nou program de rascumparari de actiuni