Olimpiu Ionel Blajut a fost ales Presedintele Consiliului Reprezentantilor Actionarilor SIF Muntenia(CRA), iar Daniel Pandele ocupa functia de vicepresedinte al CRA, informeaza compania.
Olimpiu Blajut este director general adjunct la Swiss Capital, din 2005. Intre 2002 - 2005 a fost dealer la Eximbank, iar intre 1996 si 2002 a fost director de tranzactionare la firma de brokeraj Sira-Invest-Bucharest.

Daniel Pandele este asociat si administrator Doraly Mall din 2001, firma controlata de Gheorghe Iaciu.

„In calitate de administrator, suntem pregatiti sa facem schimbarile necesare pentru a raspunde nevoilor actionarilor nostri si pentru a sustine noile directii ale strategiei de investitii a SIF Muntenia, rezultate in urma AGOA din data de 7 iulie a.c.. In acest sens, propunerile administratorului SIF Muntenia vizeaza dinamizarea actiunilor noastre pe piata de capital, cresterea ponderii companiilor listate din portofoliu, conservarea valorii activelor existente si investirea in sectoare economice cu potential de crestere si dezvoltare pe termen mediu si lung”, a adaugat Gabriel Filimon, Director Executiv SAI Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia.

Consiliul Reprezentantilor Actionarilor SIF Muntenia a fost schimbat zilele trecute, noua componenta fiind aleasa de catre un grup de investitori "revolutionari" intr-o AGA maraton de peste 33 de ore, in care rezistenta psihica si cea fizica a participantilor au fost puse la grea incercare.

Pentru prima data in istoria SIF-urilor are loc o schimbare radicala a conducerii, fiind o consecinta a ridicarii pragului la 5%, la finalul anului trecut. „Revolutia” deschide calea unor miscari similare si in conducerilor celorlalte societati de investitii financiare, mai ales ca anul viitor expira multe dintre mandate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri