Compania Vulcan Bucuresti (VULC), din grupul condus de omul de afaceri Ovidiu Tender, a inregistrat in primul semnestru un profit net de 11,1 milioane lei, de la pierderi de 15 milioane lei in perioada similara a anului trecut, si vrea sa participe la o licitatie de 200 milioane dolari in Kuwait.

"Compania se afla in negocieri avansate pentru semnarea unor noi contracte in valoare de 12,7 milioane euro. Vulcan va participa in luna noiembrie la o noua licitatie organizata de Kuwait Oil Company, in valoare totala de peste 200 milioane dolari, dupa cea adjudecata in primavara acestui an", se arata intr-un comunicat al Vulcan, citat de Mediafax.

Vulcan a castigat in luma martie o licitatie organizata de Kuwait Oil Company pentru livrarea unor echipamente in valoare de 54 milioane de dolari. Contractul se va derula pe o perioada de cinci ani si vizeaza fabricarea si livrarea catre Kuwait Oil Company a 210 unitati de pompare si a pieselor de schimb aferente.

Compania avut in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri de peste 47 milioane lei, cu 120% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Vulcan este specializata in productia de generatoare de aburi. Compania are circa 920 de angajati, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri de 23 milioane de euro, estimata sa ajunga la 35 milioane de euro in acest an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Revolut si-a marit incasarile cu 354%, insa pierderile s-au dublat