Brokerul Cristian Sima, care a fugit din Romania la inceputul acestei luni, dupa ce a pierdut toti banii clientilor sai, a acordat un interviu la televiziunea islandeza RUV TV in care spune ca a plecat din tara de frica unor politicieni.
Fostului director al Bursei din Sibiu il acuza pe jurnalistul Bogdan Chirieac ca a fost intermediar intre unele companii multinationale si unii politicieni carora le dadea mita precizand ca are documente care pot dovedi acuzatiile.

MODERATOR: Sa incepem cu o intrebare simpla: de ce ati venit in Islanda?

SIMA: Am venit in Islanda pentru ca mi-a fost foarte frica de ceea ce politicienii si oamenii de afaceri puternici pot face persoanei mele, fizic. Si din cauza presiunii create acolo. Am preferat Islanda, fata de Elvetia, unde, de asemenea, aveam unde sa locuiesc, pentru simplul motiv ca am gandit ca Islanda este foarte atenta cu problemele de acest gen. Imi aduc aminte foarte bine cazul Bobby Fischer. In acel moment, aflandu-ma sub presiune, am decis sa aleg Islanda.

Citeste interviul integral cu Cristian Sima pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri