Certinvest este prima societate de administrare a investitiilor ce anunta o promotie de Black Friday: compania nu va percepe nu se va percepe comision de subscriere pentru toate operatiunile de subscriere si de plata realizate pe 23 noiembrie.
Oferta se aplica pentru urmatoarele fonduri: FDI Certinvest Obligatiuni, FDI Certinvest Prudent, FDI Certinvest Dinamic, FDI Certinvest Next Generation, FDI Certinvest BET Index, FDI Certinvest BET-Fi Index, FDI Certinvest XT Index, FDI Certinvest Short Fund.

Pentru ca operatiunea sa fie exceptata de la plata comisionului de subscriere, aceasta trebuie sa aiba loc in data de 23 noiembrie 2012 in intervalul orar 00.00 – 23.59. Oferta se aplica pentru platile realizate prin card bancar, pentru platile realizate prin ordin de plata/ foaie de varsamant, acestea realizate in intervalul specificat mai sus, iar copia ordinului de plata si/sau a foii de varsamant sa fie transmisa la sediul SAI Certinvest S.A. pana la finalul zilei de 26 noiembrie 2012 dar si pentru adeziunile realizate cu plata in numerar la sediul Certinvest sau la sediile distribuitorilor autorizati.

„Am ales sa oferim aceasta promotie investitorilor pentru a-i incuraja sa si puna bani deoparte in ziua de Black Friday, cand in general, portofelele se golesc la cumparaturi. Speram ca investitorii nostri sa fie receptivi si sa profite de absenta comisioanelor de subscriere la fondurile deschise de investitii pe care le administram”, a declarat Horia Gusta, presedintele Comitetului Director al Certinvest.

Comisioanele de subscriere in fondurile deschise de investitii administrate de Certinvest variaza in functie de fond, suma investita si canalul ales pentru investitie. Doar in ziua de 23 noiembrie 2012, aceste comisioane de subscriere vor fi zero, indiferent de canalul ales si suma investita.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri