dunarea Generala a Actionarilor Sibex, convocata astazi, nu a indeplinit conditiile legale de derulare, cvorumul fiind de doar 45%. A doua convocare a sedintei este programata pentru maine.
Actionarii Sibex urmau sa discute bugetul companiei pe anul viitor, completarea unui plan de restructurare si repozitionare a grupului Sibex, aprobarea unui program al Consiliului de administratie. Un alt punct pe ordinea de zi, solicitat de SIF Moldova, era redactarea si publicarea unui nou contract de administratie sub forma unui contract de adeziune, care sa fie semnat individual de fiecare administrator.

Alte puncte pe ordinea de zi erau revocarea auditorului KPMG si numirea unui alt auditor, impreuna cu fixarea remuneratiei si stabilirea duratei contractului.

La jumatatea lunii noiembrie, actionarii Sibex au ales patru noi membri in Consiliul de Administratiei, dupa ce reprezentantul SIF Transilvania, Dan Simionescu a fost singurul care nu a fost revocat. Astfel, noii membri sunt : Valentin Ionescu (administrator SIF Moldova), Iancu Stavrositu (Interfinbrok Corporation - autopropus), Daniel Grigoropol (director general Andimed - propus de Camelia Georgeta Grecu), Cristina Dutu (NIS Petrol - propusa de Bogdan Balosan).

Conform unor surse prezente la AGA, Paul Miclaus si-a prezentat demisia chiar inainte de inceperea sedintei. Acesta s-a aflat pe lista candidatilor, dar nu a mai fost ales. De asemenea, la discutia despre eventualele prejudicii aduse bursei de scandalul Sima, s-a ajuns la concluzia ca acestea nu au existat.

Citeste si Cine sunt noii administratori ai Sibex
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri