Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat luni ca sociatatile aflate in subordonarea sa au mai degraba nevoie de administratori judiciari decat de manageri profesionisti, carora nu crede ca le-ar conveni salariile pe care le-ar primi daca ar conduce aceste companii, informeaza Mediafax.
"In general, companiile pe care le administrez eu au nevoie de administratori judiciari, nu de manageri profesionisti. (...) Invit managerii profesionisti sa vina la companii precum Fortus Iasi sau Aversa. In ceea ce priveste companiile pe care le administrez eu, nu cred ca veniturile le-ar si place (managerilor profesionisti - n.r.)", a afirmat Vosganian dupa iesirea din sala unde comisiile reunite ale Parlamentului au aprobat bugetul Ministerului Economiei pentru 2013.

Guvernul s-a angajat fata de FMI ca va angaja manageri profesionisti la mai multe companii de stat, insa procesul a fost amanat de mai multe ori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri