Avocatul Remus Vulpescu, fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), a fost numit la sfarsitul lunii mai ca reprezentant al Ministerului Finantelor Publice in AGA Transgaz Medias (TGN).
Vulpescu este in prezent director de cabinet al vicepremierului Daniel Chitoiu, care detine si portofoliul Finantelor, anunta Mediafax.

Vulpescu a demisionat in luna octombrie a anului trecut de la conducerea OPSPI, dupa ce privatizarea Oltchim a esuat. Ulterior, el a fost membru in Consiliul de Administratie al Rompetrol Rafinare. De asemenea, Vulpescu va fi numit in viitorul Consiliu de Supraveghere al Hidroelectrica.

Alaturi de Vulpescu, in AGA Transgaz au mai fost numiti Iulian Marian Butnaru si Andra Luminita Raduica, tot din partea Ministerului Finantelor, se arata intr-un comunicat al companiei de stat transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti.

Numirea celor trei a fost aprobata de Chitoiu printr-un ordin semnat in 28 mai.

Guvernul a decis in luna martie trecerea Transgaz, operatorul sistemului national de transport al gazelor naturale, din subordinea Ministerului Economiei in cea a Ministerului Finantelor.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri