Casa de brokeraj Tradeville a inregistrat un profit de 300.000 lei in primul semestru din 2013, revenind astfel pe plus dupa pierderile inregistrate in perioada similara de anul trecut. Afacerile au urcat cu 22%, pana la 3,19 milioane lei.
“Tradeville a mentinut trendul pozitiv al afacerilor datorita atragerii investitorilor de la intermediarii care si-au incheiat activitatea si a intregirii echipei cu o parte din brokerii acestora si prin cresterea numarului de clienti rezultati din programul educational dezvoltat de Tradeville”, a declarat directorul general Mihaela Bîciu.

UniCredit si ING sunt cei mai mari doi jucatori care si-au inchis anul trecut operatiunile de brokeraj din piata de capital romaneasca.

Numarul conturilor care au efectuat cel putin o tranzactie in primul semestru prin Tradeville a fost de 2.200, in crestere cu 11% fata de acelasi interval din 2012. Compania a deschis in prima parte a anului 755 conturi noi, din care jumatate pe pietele internationale.

“Oferim de 5 ani acces la derivate de tip CFD impreuna cu un program educational menit sa faca instrumentele usor de inteles pentru investitori. Comunicam in permanenta faptul ca folosim acelasi model de business ca si pentru Bursa de Valori Bucuresti pentru oferirea pietelor internationale, Tradeville realizand comisioane exclusiv din intermedierea tranzactiilor”, mentioneaza Mihaela Bîciu.

Tradeville incheiat anul trecut cu o pierdere de 1,9 milioane de lei, cauzata de inchiderea operatiunilor din Bulgaria si de investitiile facute pentru aducerea mai multor actiuni americane la Bursa de Valori Bucuresti si crearea primului ETF romanesc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri