Noul director general al Bursei de Valori Bucuresti, Ludwik Sobolewski, va fi speaker al conferintei "Antreprenor, caut finantare", care va avea loc saptamana viitoare, joi, 26 septembrie, ora 9.00, la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum.

"Piata de capital din Romania are o mare sansa sa devina o poveste de crestere", declara directorul general al BVB, Ludwik Sobolewski.

Ce rol au listarile private pentru a scrie mai usor o poveste de crestere a pietei de capital? Ce avantaje si bariere au antreprenorii daca se listeaza pe Bursa? Cum a reusit Bursa din Varsovia sa atraga antreprenori pe piata de capital?

Ludwik Sobolewski este director general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB). El a condus bursa din Varsovia timp de sapte ani, in perioada 2006 - 2013, cand piata din Polonia a ajuns pe prima pozitie din Europa Centrala si de Est.

Cunoaste-l pe Ludwik Sobolewski saptamana viitoare. Te invitam sa trimiti aplicatia accesand acest link - nu dureaza mai mult de 3 minute. Evenimentul se adreseaza exclusiv antreprenorilor si managerilor interesati de finantarea companiilor.

Citeste si:
Florin Citu promite listarea CEC si Hidroelectrica pe bursa in 2020
Citu promite listarea CEC pe...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Actionarii Holde Agri Invest aproba listarea pe piata AeRO