George Cristodorescu, director general adjunct in cadrul E.ON Romania pana in luna septembrie, a fost numit marti presedinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, se arata intr-un comunicat transmis de producatorul de energie si preluat de Mediafax.

"Membrii Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica (...) s-au intalnit marti, prima sedinta de la numirea in functie, avand pe ordinea de zi alegerea presedintelui si a comitetelor de lucru. Noul presedinte al Consiliului de Supraveghere al societatii a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, George Cristodorescu (50 ani), cetatean german cu domiciliul in Romania", se mentioneaza in comunicat.

Licentiat in economie/administrarea afacerilor la Universitatea Worms din Germania, Cristodorescu a ocupat pana in luna septembrie functia de director general adjunct in cadrul E.ON Romania.

AGA producatorului de electricitate a numit vineri cinci noi membri in Consiliul de Supraveghere (CS), iar doi au fost realesi.

Noii membri in CS sunt Victor Cionga (fost director general al Bursei de Valori Bucuresti), Adrian Rusu, (director in Transelectrica), George Cristodorescu (fost director in E.ON Romania), Mihaela Preda (angajata la Directia de Privatizare din Departamentul pentru Energie) si Gheorghe Stirbu (director general al companiei farmaceutice Egis Romania).

Oana Truta si Adrian Grosan au fost realesi.

Din CS nu mai fac parte Remus Borza (fost presedinte), Remus Vulpescu, Elena Popescu si Gabriela Sandu. Borza si Vulpescu au anuntat anterior ca nu vor mai candida pentru pozitii in CS.

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, declara in 19 noiembrie, intr-o conferinta de presa, ca la 1 decembrie va fi numit un nou Consiliu de Supraveghere la Hidroelectrica.

Consiliul de Supraveghere supervizeaza activitatea Hidroelectrica, numeste Directoratul si aproba bugetul de venituri si cheltuieli al producatorului de energie.

Capitalul social al Hidroelectrica este detinut de stat (80,05% din actiuni) si Fondul Proprietatea (19,95%).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri