SIF Transilvania (SIF3) a primit sase candidaturi pentru cele doua pozitii vancate din Consiliul de Supraveghere, printre care si pe cele ale membrilor provizorii cooptati in luna mai a anului trecut, informeaza Mediafax.

Un loc in Consiliu este vacant inca din aprilie 2013, iar o pozitie este libera in urma demisiei lui Mihai Fercala in luna mai a anului trecut.

In luna mai a anului trecut au fost cooptati doi membri provizorii, respectiv Floriean Firu (fost vicepresedinte CA si director general adjunct la SIF Transilvania) si Petru Mihalcea (fost membru CA).

Pentru ocuparea celor doua locuri vacante s-au mai inscris Crinel Valer Andanut (CEO al Allianz-Tiriac Pensii Private), Gabriele Alexe (administrator in cadrul unor companii detinute de SIF Transilvania), Mirel Leonard Visan (director general al SSIF Eastern Securities) si Gheorghe Albu (consilier parlamentar, fost consultant ASF si comisar CNVM).

Functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere este ocupata de Razvan Gavaneanu, fiul omului de afaceri Corneliu Gavaneanu, care detine Metaltrade si porturile Docuri si Bazinul Nou din Galati. Ceilalti membri sunt Stefan Szabo, Gheorghe Lutac, Dumitru Carapiti si Constantin Fratila.

SIF Transilvania a fost in 2013, pentru al doilea an consecutiv, cea mai profitabila dintre cele cinci SIF-uri, cu un castig de 189,6 milioane lei (43 milioane euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri