Daniela Toader, Ana-Barbara Bobirca si Petre Ghibu au demisionat din Consiliul de Administratie al SIF Oltenia (SIF5), acesta fiind cel mai recent episod al conflictului dintre presedintele societatii, Tudor Ciurezu, si omul de afaceri Florin Pogonaru.

Demisiile celor trei ai au loc la circa o luna distanta de cand presedintele - director general al firmei, Tudor Ciurezu, a infirmat unele declaratii ale Anei Bobirca, propusa in CA de fondul Business Capital for Romania Opportunity, controlat de BCR, printre ele numarandu-se si negocierea vanzarii pachetului de actiuni la BCR, informeaza Mediafax.

In actionariatul fondului se regaseste si presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru. Erste si Pogonaru sunt si cei mai mari actionari ai SIF Oltenia, potrivit celor mai recente informatii disponibile.

SIF Oltenia controleaza impreuna cu Florin Pogonaru firmele Prodplast si Prodplast Imobiliare, iar impreuna cu fondul Business Capital for Romania Opportunity detine controlul producatorului de ulei vegetal Argus Constanta (UARG). Actionarii urmau sa aleaga la finalul lunii aprilie un administrator in locul lui Lucian Buse, care ocupa o pozitie provizorie. Societatea a anuntat tot luni dimineata ca a fost inregistrata o singura candidatura, respectiv cea a lui Victor Capitanu, partener la casa de investitii Capital Partners.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri