Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti, ca plangerea penala impotriva presedintelui Basescu a fost redactata de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anuntat ca a semnat documentul, care va fi sustinut si de alti parlamentari, actul urmand sa fie depus in cursul zilei la Parchet.

Firea a anuntat ca plangerea penala impotriva sefului statului a fost redactata de catre avocatul ei si a subliniat ca se simte amenintata de catre Traian Basescu, scrie Mediafax. De asemenea, premierul Victor Ponta a declarat ca a semnat documentul. El a spus ca actul va fi depus, in cursul zilei, la Parchet.

Potrivit acestuia, gestul este determinat de amenintarile pe care seful statului le-a adus unui senator al Romaniei. Cei doi au facut declaratiile dupa reuniunea grupurilor PSD.

Senatoarea PSD Gabriela Firea a reactionat, luni, la afirmatiile presedintelui Traian Basescu la adresa ei, afirmand ca asteapta cu interes reactiile institutiilor si ale ambasadelor statelor democratice fata de acest "act flagrant de intimidare a unui senator". Firea precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca presedintele Traian Basescu i-a transmis, duminica seara, intr-o emisiune televizata, "un mesaj fara niciun echivoc" legat de activitatea ei in Comisia Calarasi.

"Astept cu interes reactiile institutiilor statului si ale ambasadelor statelor democratice fata de acest act flagrant de intimidare a unui senator al Romaniei!", afirma Gabriela Firea, luni, pe Facebook.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca atat el, cat si fiica sa Ioana Basescu stau la dispozitia Parchetului privind terenul din comuna Nana si ca senatorul PSD Gabriela Firea "mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului".

Referindu-se la senatorul PSD Gabriela Firea, presedintele a spus ca si acum poate spune ca aceasta este "o buna jurnalista, dar este catastrofala ca jurist". "Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului ei, unde e primar. Ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele", a spus Basescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »



Setari Cookie-uri