Wall-Street.ro te invita la evenimentul "Forumul Pietei de Capital", pentru a discuta intr-un cadru interactiv despre tendintele din piata de capital si pentru a primi cele mai bune recomandari de la brokeri, administratori de fonduri si chiar de la alti investitori pe bursa. Vezi de ce trebuie sa fii prezent(a) la evenimentul organizat marti, 13 mai.

1. Ai posibilitatea de a te intalni direct cu Ludwik Sobolewski, directorul Bursei de Valori Bucuresti si omul care a facut din Bursa din Varsovia cea mai importanta piata din Europa de Est.

2. Poti afla cum raspunde Mircea Ursache, vicepresedintele ASF responsabil de piata de capital, problemelor subliniate de catre investitori.

3. Vei putea sa discuti direct cu reprezentantii unor firme de brokeraj si administratorii unor fonduri mutuale despre nelamuririle pe care le ai legate de investitii.

4. Vei afla care sunt cele mai importante trenduri din piata investitiilor in contextul scaderii dobanzilor la depozitele bancare.

Citeste si:
[Infografic] Cifrele Bursei de Valori Bucuresti in 2019
Infografic Cifrele Bursei...

5. Vei face networking cu alti investitori sau specialisti din piata de capital.

Vrei sa gasesti alternative pentru economiile tale? Ai intampinat probleme atunci cand ai vrut sa investesti intr-un fond mutual sau direct pe bursa? Vrei sa stii mai multe despre piata de capital romaneasca? Inscrie-te la Forumul Pietei de Capital, conferinta organizata de wall-street.ro marti, 13 mai.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Zece intrebari pentru participantii la conferinta The New Market