Finantele discuta cu Bursa de Valori Bucuresti si Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru reducerea comisioanelor in vederea lansarii prin bursa a unor emisiuni de titluri de stat destinate populatiei, a declarat, joi, directorul Directiei Trezorerie din Ministerul Finantelor, Stefan Nanu.

"Lucram cu BVB si ASF pentru a emite pe bursa un retail bond. Depinde cat de mult vor accepta sa duca in jos comisioanele cele doua institutii, ca sa nu ajungem sa emitem mai scump decat pe piata bancara, pentru ca oricand poate veni intrebarea de ce am ales aceasta varianta", a explicat Nanu, dupa o conferinta Euromoney organizata la Bucuresti, noteaza Mediafax.

Finantele nu au mai emis titluri de stat pentru populatie din 2005, cand utiliza rata inflatiei ca referinta pentru randament, la care se adauga o marja fixa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »


Setari Cookie-uri