Laurentiu Ciocirlan, sef piete primare in cadrul diviziei de investment banking a Raiffeisen, este noul presedinte al operatorului portuar controlat Oil Terminal (OIL).

Administratorii Oil Terminal, companie controlata de statul roman, l-au numit pe Laurentiu Ciocirlan si ca presedinte al Comitetului de Audit al societatii. Ciocarlan este unul dintre cei mai experimentati bancheri de investitii din piata de capital romaneasca, fiind implicat in listarea pe bursa a unor companii precum Transgaz, Romgaz sau Electrica.

Oil Terminal a inregistrat pierderi de 1,4 mil. lei in primul semestru din 2014, in scadere fata de cele de 4,4 mil. lei din perioada similara de anul trecut. Afacerile operatorului portuar au crescut cu 4% in acelasi interval, ajungand la 50,9 mil. lei. Compania este evaluata pe Bursa de Valori Bucuresti la 59,1 mil. lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri