Pislaru, GEA: 10 companii noi pe BVB anul viitor, si nu ĹRasdaceĺ!

Un numar de 10-20 de companii se vor lista pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) anul viitor, considera Dragos Pislaru, director executiv al GEA Strategy& Consulting, companie care a semnat un parteneriat cu BVB in vederea promovarii pietei de capital ca potential instrument de finantare a startup-urilor.

“Avand in vedere ca un due diligence pentru listare dureaza in medie 6 luni, as spune ca doua-trei intentii clare ale unor companii care sa aiba si puterea sa o faca, este un lucru bun. Nu stiu daca le vom vedea in acest an, insa cu siguranta vad cel putin 10-20 de companii listate anul viitor, si nu din cele readuse din piata Rasdaq, ci compani noi, care nu au fost pe piata de capital pana in prezent. Sper chiar sa fie o prognoza pesimista, avand in vedere ca Polonia in perioada similara cifra se ducea chiar la 60”, a declarat Dragos Pislaru, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, consta intr-o serie de analize de business. Saptamana 6-10 octombrie, dedicata IMM-urilor, este realizata in parteneriat cu Volksbank.

Despre autor
Ionut Sisu
Ionu╚Ť Si╚Öu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocup─â func╚Ťia de redactor-sef adjunct . El ╚Öi-a început activitatea în pres─â în 2007, în departamentul de limb─â englez─â al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionu╚Ť a acoperit domeniile pie╚Ťe de capital ╚Öi finan╚Ťe personale în cadrul Business Standard, publica╚Ťia de afaceri a trustului Realitatea-Ca╚Ťavencu. Dup─â o scurt─â perioada de timp în cadrul Corect...
Setari Cookie-uri