Un numar de 10-20 de companii se vor lista pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) anul viitor, considera Dragos Pislaru, director executiv al GEA Strategy& Consulting, companie care a semnat un parteneriat cu BVB in vederea promovarii pietei de capital ca potential instrument de finantare a startup-urilor.

“Avand in vedere ca un due diligence pentru listare dureaza in medie 6 luni, as spune ca doua-trei intentii clare ale unor companii care sa aiba si puterea sa o faca, este un lucru bun. Nu stiu daca le vom vedea in acest an, insa cu siguranta vad cel putin 10-20 de companii listate anul viitor, si nu din cele readuse din piata Rasdaq, ci compani noi, care nu au fost pe piata de capital pana in prezent. Sper chiar sa fie o prognoza pesimista, avand in vedere ca Polonia in perioada similara cifra se ducea chiar la 60”, a declarat Dragos Pislaru, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, consta intr-o serie de analize de business. Saptamana 6-10 octombrie, dedicata IMM-urilor, este realizata in parteneriat cu Volksbank.

Citește și
Ac╚Ťiunile BNET, roller-coaster pe burs─â: ce va urma ├«n acest an pentru Bittnet
Setari Cookie-uri