Firmele de brokeraj Actinvest si Equity Invest nu mai sunt participante la sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), dupa ce Consiliul BVB a decis retragerea acestei calitati.

Decizia a venit ca urmare a cererilor formulate de cele doua firme, potrivit unui comunicat al BVB. De asemenea, Consiliul Bursei a retras calitatea de participant si casei de brokeraj SIGI in baza unei decizii a Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Consiliul de Administratie al BVB a decis si radierea celor trei societati de servicii de investitii financiare din Registrul Participantilor.

Actinvest si Equity Invest erau doua dintre cele mai mici firme de brokeraj locale, acestea ocupand locurile 34, respectiv 31 in topul brokerilor la 9 luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri