Bursa de Valori Bucuresti va organiza in prima zi lucratoare a lunii februarie traditionala receptie privata care marcheaza inaugurarea anului bursier.

In cadrul evenimentului dedicat comunitatii de afaceri din Romania vor fi premiate persoanele care au contribuit la dezvoltarea pietei de capital in anul precedent. In 2015, Inaugurarea Anului Bursier va avea loc in data de 2 februarie.

La inaugurarea din acest an, Bursa de Valori Bucuresti va sarbatori Romania, traditiile romanesti, precum si potentialul pe care il are Romania. BVB se va concentra in 2015 pe dezvoltarea pietei de capital romanesti, promovarea economiei romanesti si a companiilor romanesti, atat in tara, cat si in strainatate.

Categoriile de premii ce vor fi acordate celor au contribuit la dezvoltarea pietei de capital in 2014 sunt:

1. 2014 Capital Market Personality of the Year (Personalitatea anului 2014 in piata de capital)

2. Institutional Investor and Market's Development Agent (Investitorul institutional care a contribuit cel mai mult la dezvoltarea pietei)

3. Bridge Award (Premiu pentru stabilirea conexiunii dintre economia reala si piata de capital)

4. Supporting the Development of Financial Culture (Premiu pentru sustinerea si dezvoltarea culturii financiare)

5. BVB member with highest share in the turnover on BVB equities in 2014 (Membrul BVB care a intermediat cea mai mare parte din rulajul cu actiuni in 2014)

6. BVB international member with the highest share in turnover and the promotion of the BVB markets in the international market community (Membrul BVB international cu cel mai mare rulaj si care a contribuit la promovarea Bursei in comunitatea internationala)

7. BVB member with the most active involvement as Market Maker on shares in 2014 (Membrul BVB cel mai activ ca Market Maker pe actiuni in 2014)

8. BVB non-equities financial instruments issuer/animator in 2014 (Premiu pentru cea mai activa firma in sectorul emiterii de instrumente financiare, altele decat actiunile, in 2014)

9. BVB member with the highest turnover on bonds in 2014 (Membrul BVB cu cel mai mare rulaj intermediat in piata obligatiunilor in 2014)

10. Supporting the BVB projects and international promotion of the market (Premiu pentru sustinerea proiectelor BVB si a promovarii pe plan international a pietei)

11. The 2014 institutional pillar of the capital market (Premiul pentru pilonul institutional al pietei de capital in 2014).

Foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri