La ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara - n.r.) primim saptamanal, chiar zilnic, vizite ale societatilor din Romania care doresc sa intre ca participanti pe BVB, cat si investitori din companii deja listate pe piata de capital foarte interesanti de a cunoaste demersurile pe care noi le avem in vedere si initiativele pe care le-am adoptat, a declarat Florentina Boboc, director Directia Reglementare - Autorizare ASF.

"In general, vin la noi sa aiba un contact cu autoritatea, sa inteleaga care este abordarea noastra, viziunea si ce dorim sa elaboram din punct de vedere legisltiv in perioada urmatoare", a mai spus Florentina Boboc (foto).

Declaratiile au fost facute la Editia a VI-a a Forumului Pietei de Capital. Partenerul principal al evenimentului este Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

"Am sesizat si m-a surprins un interes deosebit pentru piata de capital din Romania. Multi dintre acestia au descoperit recent piata de capital locala si au ramas impresionati de oportunitatile pe care piata noastra le ofera la acest moment. De asemenea, constatam in ultima perioada un interes ridicat al investitorilor straini pentru piata de capital din Romania", a mai spus directorul ASF.

Sursa foto: Mircea Dragos

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri