Broker Cluj devine BRK Financial Group dupa ce si-a extins activitatea

SSIF Broker Cluj (BRK), singura societate listata pe Bursa de Valori Bucuresti, isi va schimba denumirea in SSIF BRK Financial Group. Decizia vine dupa ce firma a decis sa intre si pe piata de brokeraj a asigurarilor si a creditelor bancare.

ASF a aprobat schimbarea denumirii Broker Cluj, finalizarea operatiunii urmand sa aiba loc dupa obtinerea acordului de la Oficiul Registrului Comertului.

Broker a lansat saptamana trecuta serviciul de intermediere de credite bancare, dupa ce in februarie intrase si pe piata de brokeraj de asigurari. Societatea va oferi atat servicii de consiliere privind intelegerea produselor bancare, cat si servicii privind valoarea maxima a creditului, ratele totale sau comisioanele aplicate. De asemenea, intermediarul de credite SSIF Broker va asigura relatia intre client si banca, la nivel de documentatie, si il va consilia pe client pe parcursul intregului proces.

Broker Cluj se afla anul acesta pe locul 10 in topul brokerilor de pe Bursa de Valori Bucuresti. Firma a intermediat tranzactii de 81 mil. lei, echivalentul a 2,8%.

Citeste si:
Broker Cluj va intermedia si credite bancare
Broker Cluj va intermedia si...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri