Florica Trandafir a fost numita presedinte al SAI Muntenia, societatea care administreaza SIF Muntenia (SIF4). Anterior, Florica Trandafir ocupase functia de vicepresedinte al SAI Muntenia.

Actionarii SAI Muntenia au hotarat si reducerea numarul de membri ai Consiliului de Administratie de la 5 la 3, potrivit unui anunt al companiei. Din board mai fac parte avocatii Dan Stoicescu si Sorin Boldi. Directorul general al administratorului este Gabriela Grigore, cea care la finalul trecut l-a inlocuit pe Gabriel Filimon.

Actiunile SIF Muntenia au scazut cu 28,4% in acest an pe Bursa de Valori Bucuresti. La deschiderea sedintei de luni, un titlu SIF4 se tranzactiona la 0,532 lei, societatea fiind astfel evaluata la 429,3 mil. lei.

Cititi si SAI Muntenia iese la rampa dupa plecarea lui Gabriel Filimon: ce planuri are compania.

Sursa foto: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri