Bittnet Systems (BNET) a castigat premiul pentru “Listarea anului pe o piata alternativa din CEE”, iar Cemacon (CEON) a obtinut premiul pentru “Redresarea anului”, la a doua editie a Premiilor Pietelor de Capital din Europa Centrala si de Est, care a avut loc in Varsovia.

“Suntem mandri ca am obtinut premiul pentru «Listarea anului pe o piata alternativa», fiind, de altfel, prima companie IT din Romania care s-a listat pe piata AeRO operata de BVB. Ceea ce ne onoreaza si mai mult este faptul ca Bittnet Systems a fost nominalizata la trei categorii, concurand cu mari companii din diverse industrii”, mentionaeaza, intr-un comunicat de presa al Bursei de Valori Bucuresti, Mihai Logofatu, director general si cofondator al Bittnet Systems.

AeRO este segmentul dedicat actiunilor din cadrul sistemului alternativ de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti. Piata AeRO a fost dedicata listarii companiilor la inceput de drum, pentru finantarea proiectelor, cresterea vizibilitatii si contributiei la dezvoltarea mediului de afaceri. AeRO a fost lansata pe data de 25 februarie 2015.

“Castigarea premiului « Redresarea anului » ne onoreaza. Ne bucuram ca povestea de succes scrisa de Cemacon primeste recunoastere si din partea unui juriu international acreditat, lucru care ne face sa fim si mai increzatori, dar si mai responsabili in ceea ce priveste planurile viitoare ale companiei. Povestea Cemacon continua, avem planuri care pot asigura o crestere semnificativa pentru companie si ne bazam pe sustinerea partenerilor de business, pentru ca Cemacon sa fie o companie din ce in ce mai puternica si atractiva pentru investitori”, a mentionat Liviu Stoleru, presedinte si director general Cemacon.

“Bittnet Systems si CEMACON dovedesc inca o data cat de benefica poate fi piata de capital pentru intreprinderile mici si mijlocii. Statutul de companie listata la bursa aduce recunoastere internationala si stimuleaza cresterea afacerii. Suntem mandri ca Bittnet Systems si CEMACON au transmis un semnal important cu privire la potentialul pietei romanesti de capital, cu ecou in centrul financiar regional”, a spus Ludwik Sobolewski, CEO-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Bittnet Systems este o companie antreprenoriala romaneasca din sectorul IT, infiintata in 2007. Compania ofera clientilor sai cursuri IT oficiale, servicii de implementare solutii IT (infrastructura de retea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezenta sau wireless), dar si servicii de suport tehnic, fiind axata pe tehnologii noi si inovare.

Cemacon ocupa locul al doilea in topul producatorilor de blocuri ceramice din Romania si este liderul pietei din Transilvania. Compania opereaza una dintre cele mai moderne si mai mari capacitati de productie din sud-estul Europei.

Sursa foto: BVB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri