Decizia Guvernului de a obliga companiile de stat sa transfere la buget cel putin 90% din profitul net pe 2016 i-a facut pe analisti sa isi mareasca semnificativ estimarile pentru dividendele companiilor listate in acest an, existand si cazuri in care proiectiile s-au dublat.

Banca Transilvania

Dividend brut estimat: 0,06 lei actiune + 16 actiuni gratuite la 100 de actiuni detinute


“In mod traditional, Banca Transilvania isi recompenseaza actionarii prin distributia de actiuni gratuite; exista posibilitatea trecerii la o politica de dividend mai previzibila, dar aceast ipoteza nu a fost confirmata inca. Pentru 2017 estimam deocamdata o combinatie de actiuni gratuite si dividend”, mentioneaza analistii casei de brokeraj Tradeville.

Cititi mai mult in Wall-Street PRO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri