The New Market este evenimentul wall-street.ro dedicat pietei de capital, editia din acest an fiind realizata in parteneriat cu Citi Romania, Fondul Proprietatea, SIF Banat-Crisana, Depozitarul Central si SIF Muntenia.

Guvernul trebuie profite de contextul macroeconomic si de contextul excelent din pietele financiare globale pentru a finaliza listarea Hidroelectrica cat se poate de repede; este o oportunitate deosebita pe care o avem in momentul de fata. Toti investitori straini cu care discutam acum stiu ca in Romania urmeaza un IPO major, iar toti ne intreaba cand va avea loc

- Marius Dan

Bursa de Valori Bucuresti a urcat anul acesta cu 11,5%, una dintre cele mai bune evolutii din lume, urmand trendul pozitiv inregistrat la nivel global, acolo unde in ultimii opt ani pietele dezvoltate sunt in crestere, o parte din ele atingand noi maxime istorice. De asemenea, economia Romaniei a urcat 4,6% in 2016, una dintre cele mai mari rate de crestere din UE, iar anul acesta Comisia de Prognoza mizeaza pe un plus de 5%.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu