Actionarii SIF Oltenia (SIF5) au decis componenta Consiliului de Administratie pentru urmatorii patru ani, Ana Bobirca si Radu Hanga fiind cele doua nume noi din board-ul societatii.

La Adunarea Generala de marti, actualul director general Tudor Ciurezu a fost votat de 92% dintre actionari, reusind astfel sa pastreze sefia SIF Oltenia. Ceilalti candidati care vor intra in Consiliu sunt Cristian Busu (70% din voturi), Radu Anina (56%), Radu Hanga (55,8%), Ana Bobirca (53,7%), Nicolae Stoian (53%) si Carmen Popa (51,6%).

Radu Hanga este director executiv, strategie – coordonare grup Banca Transilvania si presedintele Asociatiei Administratorilor de Fonduri, in vreme ce Ana Bobirca este chief investment officer in cadrul Central European Financial Services, companie controlata de familia Pogonaru.

Pe lista candidatilor pentru un loc in board-ul SIF Oltenia s-au aflat si Gabriel Cretu, fondator Adwisers IFN, precum si fostul sef al Unicredit CAIB Romania Liviu Giugiumica.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri