La inceputul sedintei de miercuri, titlurile Digi se tranzactionau in jurul aceleiasi valori din ziua precedenta (41,2 lei/actiune), insa anuntul privind ancheta DNA a declansat un val de scaderi care a impins cotatia companiei de internet si cablu pana in jurul pretului stabilit in oferta publica initiala (40 lei/actiune). Dupa ce au a rezistat mai bine de doua ore in jurul acestui nivel, actiunile Digi au cedat in cele din urma, au cazut sub pretul de IPO si au ajuns sa fie vandute pentru 39,5 lei la finalul zilei.

“In mod clar anuntul privind avansarea anchetei DNA a dus la amplificarea scaderilor pe Digi. Scaderile au fost tinute destul de mult timp in limita nivelului de 40 de lei, cand probabil la cumparare s-a intrat pe baza mecanismului de stabilizare mentionat de altfel si in prospectul IPO-ului, altfel pretul s-ar fi dus chiar mai jos”, a declarat un broker din piata.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Agerpres