Emisiunea de obligatiuni Globalworth, in valoare de 550 mil. euro, va intra la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti in sedinta de luni, 31 iulie.

La jumatatea acestei luni, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) avizase listarea obligatiunilor.

Bondurile au o maturitate de cinci ani, scadenta la 20 iunie 2022, si o rata anuala a dobanzii fixa de 2,875%, platibila anual incepand cu 20 iunie 2018.

Titlurile listate pe bursa irlandeza au fost evaluate la BB + / stabil de catre Standard & Poor's si Ba2 / stabil de catre Moody's.

Compania Globalworth Real Estate Investments Limited este cel mai mare investitor in cladiri de birouri din Romania, fiind infiintata in anul 2013. In prezent, compania detine un portofoliu in valoare de circa 1,1 miliarde de euro, cladiri certificate clasa “A”, si se concentreaza asupra valorificarii oportunitatilor de investitii in Romania si in Europa.

Printre activele companiei se numara Globalworth Tower, Green Court A si B, TCI, Unicredit HQ, Globalworth Plaza, Upground Towers.
Actiunile companiei au fost acceptate la tranzactionarea pe piata bursiera de la Londra (AIM) in iulie 2013.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri