Bittnet Systems (BNET), furnizor de solutii si training IT&C, a interzis persoanelor initiate sa faca schimburi cu actiunile companiei inainte de anuntarea rezultatelor financiare din primul semestru al anului 2017.

Interdictia este aplicabila in intervalul 26 iulie si 25 august, aceasta fiind pentru prima data cand o companie listata pe BVB restrictioneaza activitatea insiderilor.

“Perioada inchisa survine ca urmare a faptului ca in data de 25.08.2017 compania va publica Raportul pentru Semestrul 1 al anului financiar 2017 insotit de rezultatele financiare semestriale”, se mentioneaza intr-un anunt trimis Bursei de Valori Bucuresti.

Razvan Capatina, unul dintre principalii actionari ai Bittnet, cu o detinere de 15,9%, a fost persoana initiata care a realizat cele mai mari tranzactii cu titluri BNET luna aceasta. Astfel, investitorul a vandut titluri Bittnet in valoare de 370.000 lei, reprezentand 0,79% din capitalul companiei.

Actiunile furnizorului de solutii si training IT&C se tranzactionau vineri la un pret de 1,145 lei/actiune, in crestere cu 0,4%. Avand in vedere aceasta cotatie, Bittnet Systems este evaluata pe bursa la 33,2 mil. lei (7,2 mil. euro).

Sursa foto: Bursa de Valori Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri