Astfel, unul din subiectele aflate pe ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din 31 august, la cererea actionarului Fondului Proprietatea, este ”aprobarea initierii de catre societate a unei actiuni in raspundere impotriva acelor membrii ai consiliului de supraveghere (CS) al Hidroelectrica numiti prin Hotararea AGA nr.5/2017 si nr.8/2017 care au aprobat, in sedinta din data de 5 iulie, numirea membrilor Directoratului societatii, pentru daunele produse societatii prin aprobarea acestei numiri contrar reglementarilor interne si legale in vigoare”, scrie News.ro.

De altfel, Fondul Proprietatea si-a exprimat zilele trecute ”indignarea si surprinderea” cu privire la amendamentele propuse de Ministerul Energiei la actualele contracte de mandat ale membrilor Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, care cresc riscul de coruptie in Hidroelectrica.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock