Administratorii Medlife au convocat o Adunare Generala Extraordinara a Actionarilor, care va avea loc in data de 13 septembrie, principalul punct pe ordinea de zi vizand aprobarea unei emisiuni de obligatiuni, denominate in lei, cu o rata fixa a dobanzii de maximum 4,9% si o scadenta de cel mult 7 ani. Obligatiunile in valoare de 274,2 mil. lei vor fi oferite investitorilor romani si straini prin plasament privat sau printr-o oferta publica.

Oficialii Medlife nu au specificat cu exactitate cand va fi lansata emisiunea, mentionand doar ca aceasta se va realiza in functie de conditiile de piata si de nevoile de finantare ale societatii, in cadrul unei singure emisiuni sau prin intermediul mai multor emisiuni, in cadrul unui program de oferta. De asemenea, administratorii le vor cere actionarilor sa aprobe si admiterea la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti a emisiunii de obligatiuni.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock