“Eu cand am candidat la SIF Banat-Crisana am mers la toti actionarii intr-un fel de road-show si am vorbit cu ei despre cum vad eu lucrurile la societate, care sunt pasii pe care vreai sa ii urmez si care ar trebui sa fie beneficiile lor. La acelasi lucru ma astept si de la viitorul director al BVB, desigur cu mentiunea ca acesta ar trebui sa vorbeasca cu fiecare membru din Consiliu, avand in vedere ca ei voteaza”, a declarat Bogdan Dragoi, in cadrul emisiunii “Profesionistii in investitii”.

Bursa de Valori Bucuresti cauta in prezent un nou CEO, dupa ce mandatul fostului director general, Ludwik Sobolewski, a expirat in august. Printre numele vehiculate pentru a ocupa aceasta functie se afla Paul Prodan, presedintele BT Capital Partners, Andre Cappon, presedintele firmei americane de consultanta americana CBM Group si chiar si Ludwik Sobolewski, care s-ar putea intoarce astfel la conducerea bursei.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont