"Actionarii Electrica au respins (fiind necesara aprobarea cu o majoritate de cel putin 55% din numarul total al drepturilor de vot - conform prevederilor Actului Constitutiv al Societatii), punctul 2 de pe ordinea de zi si anume aprobarea formei propuse a contractelor tripartite de vanzare-cumparare pentru achizitionarea participatiilor Vanzatorului (n. Red Fondul Proprietatea) in filiale, astfel cum acestea vor fi puse la dispozitia actionarilor, potrivit legii", se mentioneaza intr-un raport publicat de Electrica dupa Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor de joi.

De asemenea, a fost respins (fiind necesara aprobarea cu majoritatea voturilor detinute de actionarii prezenti sau reprezentati - conform prevederilor Actului Constitutiv al Societatii) punctul 3 de pe ordinea de zi si anume imputernicirea directorului general al Societatii sa negocieze si sa semneze, (...),contractele tripartite de vanzare-cumparare pentru achizitionarea participatiilor Fondul Proprietatea in filiale.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont