"Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom Sucursala Bucuresti, in calitate de administrator de investitii al Fondului Proprietatea S.A. ('Fondul Proprietatea'), in continuarea anuntului din data de 14 iulie 2017, doreste sa informeze actionarii ca Fondul si Societatea Energetica 'Electrica' SA ('Electrica') au extins astazi (marti, n.r.) data limita a Memorandumului de Intelegere semnat in data de 14 iulie 2017 in vederea vanzarii participatiilor pe care Fondul le detine in filialele Electrica (SDEE Distributie Muntenia Nord S.A., SDEE Distributie Transilvania Sud S.A., SDEE Distributie Transilvania Nord S.A. si Electrica Furnizare S.A.) de la 31 octombrie 2017, cum a fost agreata initial, la 30 noiembrie 2017", se precizeaza in anunt.

Societatea Energetica "Electrica" a incheiat in 14 iulie un Memorandum de Intelegere cu Fondul Proprietatea in vederea achizitionarii participatiilor pe care Fondul le detine in filialele Electrica, respectiv SDEE Distributie Muntenia Nord, SDEE Distributie Transilvania Sud, SDEE Distributie Transilvania si Electrica Furnizare.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont