"Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom Sucursala Bucuresti, in calitate de administrator de investitii al Fondul Proprietatea S.A. ('Fondul'), doreste sa informeze actionarii ca Fondul a vandut astazi participatiile sale in filialele Societatii Energetice 'Electrica' S.A. ('Electrica'). (...). Valoarea totala a tranzactiei se ridica la suma de 752.031.841 RON", se arata in anuntul citat de Agerpres.

Potrivit documentului, Electrica Furnizare S.A. a fost vanduta catre Electrica si Societatea Filiala de Intretinere si Servicii Energetice 'Electrica Serv' S.A. pentru 167,079 milioane de lei, iar Societatea de Distributie a Energiei Electrice Transilvania Nord catre Electrica si Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord S.A. pentru un pret de vanzare total de 201,7 milioane de lei.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont