Impact Developer & Contractor, dezoltatorul proiectului rezidential Greenfield, intentioneaza sa listeze obligatiuni negarantate in valoare totala de 30 milioane de euro, asa cum reiese din prospectul publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

"Emitentul ofera spre vanzare un numar de 6.000 de obligatiuni negarantate cu rata dobanzii anuale fixa, scadente in 2022, cu o valoare nominala individuala de 5.000 euro. Valoarea nominala totala maxima a obligatiunilor este de 30 milioane euro. Obligatiunile vor fi nominative si dematerializate", se arata in document. Obligatiunile vor fi purtatoare de dobanda fixa de 5,75% (dobanda anuala, calculata ca procent fata de valoarea nominala a fiecarei obligatiuni in circulatie), potrivit Agerpres.

In urma finalizarii ofertei, societatea intentioneaza sa solicite Bursei de Valori Bucuresti acordul final pentru admiterea la tranzactionare a obligatiunilor pe Piata Reglementata la Vedere a BVB. Subscrierile se pot face incepand de luni pana vineri.

Societatea intentioneaza sa foloseasca banii pentru proiectele Floreasca, Domenii si Greenfield. Emitentul intentioneaza finalizeze achizitia terenului pe care va dezvolta Proiectul Floreasca, ce se va implementa in 2 faze, cu un total de 130.000 mp construiti. In ceea ce priveste proiectul Domenii, acesta se va implementa in 3 faze, pe un total de circa 65.000 mp construiti. Faza 1 va debuta in ultimul trimestru din 2017 si va insuma 24.800 mp. Fazele 2 si 3 cu 40.200 mp construiti vor incepe in martie 2018 respectiv septembrie 2018.

La proiectul Greenfield, emitentul va continua dezvoltarea rezidentiala in cartierul Greenfield 2 cu Faza 7 din Ansamblul Platanilor pentru ultimele 6 blocuri aflate in dezvoltare si va incepe dezvoltarea Greenfield Plaza, la sfarsitul anului 2018.

Citeste si:
Impact va dezvolta un nou proiect rezidential in zona Expozitiei
Impact cumpara un teren de...

Sursa foto: rsooll / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
De ce au dezvoltatorii imobiliari un apetit ridicat pentru bond-uri