Ludwik Sobolewski, fostul CEO al Bursei de Valori Bucuresti, a lansat in Romania compania de relatii cu investitorii Cornerstone Communications. Firma isi propune furnizeze de servicii in domeniul Investors Relations, servicii de PR pentru pietele de capital si sa genereze parteneriate intre companii si investitori.

"Desi Cornerstone Communications este un proiect dedicat intregii regiuni din Europa Centrala si de Est, dar si pentru alte piete selectate, suntem mandri sa anuntam inceputul calatoriei aici, la Bucuresti", a declarat Ludwik Sobolewski, co-fondator, Cornerstone Communications.

Potrivit acestuia, piata romaneasca a facut in ultimii ani progrese fara precedent, “in ciuda tuturor obstacolelor intalnite”. Sobolewski considera ca pentru bursa locala lupta pentru promovarea la grupul de piete emergente trebuie sa continue, promovare care va depinde in mare masura de progresul in domeniul guvernantei corporative, a transparentei si a relatiilor cu investitorii.

In echipa Cornerstone se afla si Zuzanna Kurek, cea care in timpul mandatului avut de Sobolewski la conducerea BVB a avut diverse functii in cadrul departamentelor de relatii cu investitorii, dezvoltare si marketing.

Cornerstone Communications va oferi servicii companiilor si antreprenorilor din Romania prin intermediul uneia dintre cele sase divizii: Cornerstone Stakeholder Communications, Cornerstone Transactional Communications, Cornerstone Research, Cornerstone Financial PR, Cornerstone Business Development si Cornerstone Digital. Oficialii Cornerstone spun ca majoritatea serviciilor si produselor oferite de companie vor fi oferite in premiera in Romania, cum ar fi Studiile de Perceptie a Investitorilor sau Investor Relations Health Checks.

Foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri