“Ceea ce m-a intrigat constant in cei peste 20 de ani de cand urmaresc evolutiile pietelor financiare a fost ambitia principalelor platforme de tranzactionare si informare de a explica in mod savant orice miscare a pietelor financiare, chiar si cele pe termen scurt. Adevarul este ca de multe ori tranzactiile pe termen scurt au ca simplu corespondent dorinta de a specula, poate o eroare majora de tranzactionare (“fat finger”), poate un algoritm de tranzactionare care a luat-o razna sau poate, pur si simplu, o decizie irationala”, mentioneaza Craciun intr-o postare publicata pe blogul personal.

Seful BCR Pensii s-a declarat pus pe ganduri de recentele stiri care explica declinul bursei americane prin faptul ca in SUA au fost publicate date peste asteptari ale pietei muncii, ceea ce va duce o decizie a Fed de a creste dobanzile mai rapid.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont