Platforma ROCA este de fapt o societate pe actiuni prin intermediul careia vor fi facute plasamentele. Pe langa finantare, Grupul CITR va asigura si componenta de management a firmelor aflate in dificultate. Pana la finalul anului 2019, fondatorii ROCA isi propun sa atraga 20 mil. euro de la investitori. Societatea ar putea sa fie listata pe bursa la sfarsitul primului ciclu de investitii, adica peste aproximativ 3 ani.

Fratii Dragos si Adrian Paval, fondatorii Dedeman si unii dintre cei mai de succes antreprenori romani, se afla in randul primilor investitori ai platformei ROCA. Acestia au plasat 2 mil. euro in ROCA prin intermediul PIF Industrial, in vreme ce proprietarul Mobexpert Dan Sucu a plasat 0,5 mil. euro. Alte plasamente in ROCA au mai fost facute de asociatii CITR Group, prin divizia de investitii CIT Resources, precum si de Astra Rail Management GMBH.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock