Piata de capital pare sa fie pe un trend pozitiv, dupa ce anul 2017 a adus un numar record de tranzactii private, iar 2018 a inceput cu aceeasi efervescenta. In acest context, dublat de faptul ca suntem intr-un an important, in care avem sansa de a deveni piata emergenta, implicarea statului este absolut necesara.

Conferinta The New Market, organizata de publicatia wall-street.ro, isi propune sa fie un dialog deschis si constructiv intre oficialii pietei de capital si cei ai Guvernului. Asadar, ne dorim sa punem fata in fata reprezentanti ai Guvernului cu factori de decizie ai operatorului de piata, autoritatii de reglementare si ai celor mai importanti actori ai pietei, pentru a identifica directiile, proiectele si planurile ce vor propulsa piata locala pe directia potrivita.

Participa gratuit la conferinta The New Market. Inscrie-te aici.

Astfel, asteptam printre speakeri reprezentanti ai Guvernului Romaniei, alaturi de oficialii celor mai importante institutii ale pietei de capital: BVB, ASF, Franklin Templeton, Electrica, Citi Romania. Lista completa a speakerilor este disponibila aici.

In a doua parte a evenimentului va invitam workshop-ul "Unde investim in 2018?", sustinut de Claudiu Cazacu, analist sef al XTB Romania.

Iti propunem, asadar, un workshop in care poti afla cele mai interesante teme de investitii, cele mai noi tendinte din pietele internationale si cum am putea sa le analizam. Despre actiuni clasice, cryptomonede, tendinte pe piata valutara internationala si pe pietele de actiuni, domenii de interes in Romania si in strainatate, intr-o discutie dinamica, interactiva si deschisa, la care esti invitat sa afli raspunsuri la intrebarile tale si sa devii un investitor mai bun.

Adrian Tanase, BVB: Piata de...
Citeste si: Adrian Tanase, BVB: Piata de capital trebuie dezvoltata pe verticala

Principalele teme de discutie:
- Ce perspective are piata de capital locala?
- Ce planuri are noua conducere a BVB?
- Ce planuri are actuala guvernare privind piata de capital?
- Ce masuri fiscale sunt in plan pentru sustinerea bursei?
- Ce listari de stat se prefigureaza?
- Cum continuam efervescenta listarilor private?
- Fondul Suveran – proiectul care ar putea schimba reperele pietei.
- Piata de capital in urmatorii ani – ce isi doresc investitorii.

Participa gratuit la conferinta The New Market. Inscrie-te aici.

Partenerii evenimentului sunt Electrica, Fondul Proprietatea, SIF Banat Crisana, SIF Muntenia si Depozitarul Central.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Cele mai importante evenimente ale momentului