Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman, au ajuns sa controleze 50,009% din producatorul de caramizi Cemacon Zalau (CEON), dupa inchiderea unei oferte publice de cumparare desfasurata in perioada 22 februarie – 14 martie.

Cei doi antreprenori au cumparat in oferta 5,608% din titlurile Cemacon, platind in total 3,51 mil. lei (0,55 lei/actiune). Cei doi detin in prezent detin 9,324% din companie prin PIF Industrial si 40,776% prin Dedeman.

Anterior, fratii Paval si-au anuntat intentia de a prelua 55,5% din Cemacon, la un pret de 0,55 lei/actiune, prin PIF Industrial SRL, ca urmare a ofertei publice de preluare obligatorie.

Actiunile Cemacon scadeau luni pe Bursa de Valori Bucuresti cu 2,2%, la 0,62 lei/actiune, compania fiind astfel evaluata la 70,6 mil. lei

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri