Familia Marcu a vandut saptamana aceasta 1,75% din capitalul Medlife (M), incasand un total de 13,2 mil. lei (2,8 mil. euro).

Tranzactiile executate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au fost realizate de Mihai Marcu - CEO Medlife, Nicolae Marcu – fratele acestuia si directorul executiv al companiei, si Mihaela Cristescu – mama celor doi si fondator Medlife.

Cei doi frati au vandut fiecare cate 100.000 de actiuni, pentru care au obtinut un total de 6,8 mil. lei, in vreme ce Mihaela Marcu a vandut 189.000 de actiuni pentru 6,4 mil. lei. Toate tranzactiile au fost realizate la un pret de 34 lei/actiune.

Anterior vanzarilor de saptamana aceasta, membrii familiei Marcu controlau 47,25% din compania de servicii medicale, Mihai Marcu fiind cel mai mare actionar privat, cu un pachet de 19,05%.

Citeste si:
Start-up de agricultura Holde Agri Invest - listare pana in iunie
Start-up de agricultura Holde...

Actiunile Medlife se tranzactionau joi pe BVB la un pret de 33 de lei (+0,6%), compania fiind astfel evaluata la 730,7 mil. lei (156,8 mil. euro). De la inceputul acestui an, titlurile M au suferit o corectie de 3,2% pe Bursa de Valori Bucuresti.

Medlife a revenit pe profit in 2017, inchizand anul cu un castig net de 8,8 mil. lei, in vreme ce afacerile au urcat cu 24%, la 623,2 mil. lei.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Fondul Proprietatea anunta un nou program de rascumparari de actiuni