Elefant Online, al doilea magazin online din Romania ca numar de tranzactii, testeaza piata in vederea unui plasament privat de obligatiuni, emisiunea urmand sa fie listata pe Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unor informatii din piata.

Elefant ia in considerare mai multe variante in privinta dobanzii obligatiunilor in lei, principalele optiuni fiind de 9% sau de ROBOR + 5%.

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, avand peste 1,5 milioane de clienti. Fondat in 2010, Elefant s-a extins si in afara tarii deschizand o filiala la Chisinau, in Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Principalul actionar al Elefant este Millenium Gold Resources (59,7%), vehicul investitional controlat de Fribourg Investments, fond condus de fostul premier al Moldovei Ion Sturza. In actionariatul retailerului se mai afla Olif BV (30,4%), un vehicul de investitii inregistrat in Olanda, si Catalyst Romania (9,7%), fond local de private equity administrat de 3TS Capital Partners.

Citeste si:
Obligatiunile Elefant Online vin pe bursa anul acesta
Obligatiunile Elefant Online...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce optiuni reale au micii investitori care vor sa cumpere obligatiuni